Electricitat

Projectes

Oferim serveis:

Estem sempre disposats al desenvolupament de nous projectes a mida, amb la finalitat de aconseguir el màxim rendiment per els nostres clients.

instalacion-electrica

Instal·lacions elèctriques industrials

Són aquelles en què hi ha aparells o màquines de gran consum que tenen un funcionament trifàsic que exigeix un dimensionament diferent del que és habitual.

Enllumenat

Conjunt de llums que hi ha en un lloc o objecte per il·luminar-lo o també amb fins estètic i decoratius.

Control

Es tracta d´un conjunt de dispositius automatitzats que controlen la transformació, el transport i la distribució de l´energia elèctrica en equips, ja siguin industrials o domèstics.

Equips de compensació

Són conjunts dissenyats per reduir el consum d’energia reactiva en una determinada instal·lació.

Automatització

Utilització de mecanismes que permeten que un procés de producció puguin funcionar controlat per màquines, amb una lleugera supervisió humana.

Programació de PLC

Les sigles PLC fan referència als controladors lògics programables que s’utilitzen en els processos d’automatització industrial, a través de la programació d’un PLC, es genera un conjunt d’instruccions i/o ordres que provoquen l’execució o la posada en marxa d’una tasca determinada.

Muntatge de quadres elèctrics

Un quadre elèctric industrial és, bàsicament, un armari elèctric encarregat d’administrar el corrent de cadascun dels components d’una instal·lació.

RFID

És una forma de comunicació sense fils entre un lector i un emissor. Es pot comparar amb un codi de barres, encara que en comptes de marques de tinta s’utilitzen ones de ràdio.

mantenimiento-industrial

Manteniment

Per què escollir-nos?

1 %
Qualitat
1
Clients
1
Projectes

Necessites un pressupost a mida pel teu projecte?

Estem sempre disposats al desenvolupament de nous projectes a mida, amb la finalitat de aconseguir el màxim rendiment per els nostres clients.

El congostell nº12, Campdora

17461 –  Girona

+34 665 299 006

info@conilma.com

TROBA’NS: