Energies renovables

Projectes a mida

Oferim serveis:

Estem sempre disposats al desenvolupament de nous projectes a mida, amb la finalitat de aconseguir el màxim rendiment per els nostres clients.

energia-de-biomasa

Biomassa

La biomassa és font d’energia renovable procedent de matèria orgànica d’origen vegetal o animal incloent residus orgànics.

energia-solar-fotovoltaica

Solar tèrmica fotovoltaica

L’energia solar fotovoltaica consisteix a obtenir directament l’electricitat a partir de la radiació solar. Això s’aconsegueix gràcies a la instal·lació de panells solars fotovoltaics, que compten amb cèl·lules de silici que transformen la llum i la calor del sol en energia elèctrica. Aquests panells solars poden instal·lar-se tant a nivell domèstic en edificis i cases, com en grans instal·lacions.

energia-geotermica

Geotèrmica

L’energia geotèrmica o geotèrmia és aquella que s’obté mitjançant l’aprofitament de la calor interna de la Terra.

Aerotèrmia

La aerotèrmia funciona basant-se en els principis de la termodinàmica, transportar la calor de l’aire (energia tèrmica) d’un ambient a un altre. A través d’una bomba de calor es recupera de l’aire l’energia tèrmica existent i es fa passar per un circuit ple de refrigerant en el qual es produeix un intercanvi de temperatures.

circuitos-calefaccion

Intercanviadors

És un equip que transfereix contínuament calor d’un mitjà a l’altre. Hi ha dos tipus principals d’intercanviadors de calor: directes i indirectes.

Per què escollir-nos?

1 %
Qualitat
1
Clients
1
Projectes

Necessites un pressupost a mida pel teu projecte?

Estem sempre disposats al desenvolupament de nous projectes a mida, amb la finalitat de aconseguir el màxim rendiment per els nostres clients.

El congostell nº12, Campdora

17461 –  Girona

+34 665 299 006

info@conilma.com

TROBA’NS: